torstai 7. joulukuuta 2017

VÄRINPOISTO

 Värinpoisto

Värinpoistossa voi käyttää Kc Removeria, Malibu (CPL ja DDL), Joico Eraiseria. Nämä poistavat keinotekoisenpigmentin. Vaalennuspesu ja hiusten vaalennus taas poistavat sekä keinotekoisen- ja luonnonnollisenpigmentin hiuksesta. Värinpoistuminen hapettavassa värinpoistossa perustuu vapaaseen happeen, jolloin vapaa happi sitoutuu värimonekyyliin ja rikkoo sen rakenteen. Pelkistävä värinpoisto perustuu rikkiyhdisteen happeen sitovaan kykyyn jossa pigmentti hajoaa pieniksi väriä heijastamattomiksi monekyyleiksi. 

Kuvahaun tulos haulle kc remover
 Kc Remover
Kc Remover poistaa keinotekoista väriä hiuksista muuttamalla värimonekyyliketjun.

 Käyttöohje: 

1. Sekoita 1:1 1-ja 2- lioksia. Levitä seos nopeasti ja tasaisesti kuiviin hiuksiin epätoivottuihin kohtiin. Ole nopea, koska teho vähenee ajan kanssa. 

2.Peitä hiukset värihupulla ja anna vaikuttaa 20 min. Tarkista väri vaikutusajalla.

3. Huuhtele 3-5 min ja pese syväpuhdistavalla shamppoolla vähintään kolmesti. Levitä 3% hapete ja anna vaiukuttää 5 min. Jos väri tummuu jälkihapetuksen aikana voit toistaa käsittelyn 1-3 vaiheet uudestaan. 

4. Huuhtele huolellisesti ja käytä hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Jos värjäät hiukset käytä yhtä astetta vaaleampaa sävyä kun haluttu lopputulos on.

 Kuvahaun tulos haulle malibu cpr ja ddl
Malibu (DDL)
DDL on suoravärin poistaja joka poistaa suoravärin ja lisäaineet, toimii vetyperoksidin kanssa ja ilman, voi käyttää luoviin erikoistehosteisiin. 
Käyttöohje:

Kaada aine metallittomaan kulhoon. Lisää 90ml 3-6% vetyperoksidia ja sekoita. Käytä välittömästi. Hellävaraisempaan värinpoistoon, sekoita aine vetyperoksidin siasta haaleaan veteen.
Jaa hiukset ja levitä aine osiin yksitellen siveltimen avulla. Anna vaikuttaa enintään 45 min. Mitä pidempään aine vaikuttaa, sitä voimakkaampi värinpoisto on. Tarkista hiukset 5 minuutin välein, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Pese hiukset shamppoolla ja huuhtele.

 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51xl3mLjj8L.jpg
Malibu (CPR)
 CPR on värinpoistava hellävaraiseen ja ainutlaatuiseen värinkorjaukseen. Se poistaa epätoivotun, kestoväein aiheuttaman pigmentin. Poistaa pigmenttiä jopa kolmeastetta hiuksen luonnollista pigmenttiä vaalentamatta.

Käyttöohje:

Täytä levityspulloon 120ml haaleaa vettä. Kaada aine hitaasti joukkoon. Ravista jotta seos geeliytyy. Pese hiukset shamppoolla ja levitä seos niihin kohtiin hiuksessa josta pigmenttiä halutaan poistaa. Hiero hiuksia kämmenellä jotta seos imeytyy. Laita suojahuppu ja anna vaikuttaa lämmössä väh. 15 min. Huuhtele ja pese shamppoolla kolme kertaa.
Kuvahaun tulos haulle joico eraser

Joico Eraser

Joico Eraser on suoravärinpoistaja, joka poistaa myös luonnollista pigmenttiä.

Käyttöohje:

Käytä ainoastaa hiuksen osiin jotka on värjätty suoravärillä tai kevytsävytteellä. Sekoita 1:2. Sekoita pussin sisältö ja 90ml Veroxide/Lumishine 20 vol - hapetetta eimetallisessa kulhossa tasaiseksi massaksi. Levitä kuiviin hiuksiin vain osii jotka on esivaalennettu ja suoravärjätty. Anna vaikuttaa huoneen lämmössä enintään 30 min.Tarkista haluttuväri 5 min välein. Huuhtele aine ja hoida hiukset.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti